Koningin Elizabeth heeft nooit eerder vertoond portret van Meghan & Harry in haar werkkamer

De portretfoto van prins Harry en Meghan Markle die niemand eerder zag.

Suit, Beauty, Formal wear, Fashion, Smile, Photography, Photo shoot, Sitting, Outerwear, White-collar worker,
Alexi Lubomirski

Zowel de verlovingsbeelden van Meghan Markle en prins Harry als hun officiële huwelijksfoto's, geschoten door Alexi Lubomirski, gingen direct na verschijning op social media viral. Het duidelijk zeer verliefde koppel deelde graag deze intieme momenten met de wereld, die vanaf moment één gefascineerd was door het charismatische duo.

Privé-portret

Een oplettende fan van Meghan Markle viel namelijk iets op in een persfoto waarin de ontmoeting op 30 mei tussen koningin Elizabeth en George Brandis, de Hoge Vertegenwoordiger van Australië voor Groot-Brittannië, werd vastgelegd in haar werkkamer in Buckingham Palace.

Koningin Elizabeth ontvangt George Brandis, de Hoge Vertegenwoordiger van Australië voor Groot-Brittannië, in haar werkkamer in Buckingham Palace.
Getty Images

Op een tafeltje op de achtergrond staan namelijk een aantal fotolijsten. En in één van deze lijsten is duidelijk een portret van Harry en Meghan samen te zien: Harry in een blauw pak en Meghan in een lichtblauwe jurk met haar hand tegen de prins aan. De foto heeft wat weg van één van de officiële verlovingsfoto's van prins William en Kate Middleton destijds.

Getty Images

Het is onduidelijk wanneer de foto of door wie deze precies genomen is. De foto lijkt wel in een van de koninklijke paleizen genomen, gelet de statelijke omgeving.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle