Koningin Elizabeth grijnsde van oor tot oor in bijzijn van Meghan Markle

Gisteren tijdens de Royal Ascot toonde koningin Elizabeth duidelijk haar genegenheid voor Meghan.

Helmet, Personal protective equipment, Yellow, Headgear, Jockey, Hat, Fashion accessory, Coach,
Getty Images

Gisteren waren Meghan Markle en Prins Harry aanwezig bij de Royal Ascot, een traditioneel Brits evenement bij de gelijknamige Engelse racebaan, gelegen in Berkshire. Hier wordt eens per jaar een groot paardenrace-event gehouden. Natuurlijk was Queen Elizabeth ook van de partij – in een knalgeel ensemble – en die toonde duidelijk haar genegenheid voor Meghan.

Nieuwe vriendschap

Elizabeth grijnsde van oor tot oor in de aanwezigheid van Meghan – en volgens mij hebben we de queen nog nooit zo gelukkig gezien. Vorige week werden de twee ook al samen gespot tijdens een koninklijk bezoek aan het Britse plaatsje Cheshire, waar Elizabeth en Meghan samen met de Royal Train naar afreisden. Toen zag het er al naar uit dat Elizabeth en de Duchess of Sussex het goed met elkaar konden vinden.

Getty Images

Geliefd

Hoewel eerst werd gedacht dat Meghan het Britse koningshuis op diens grondvesten zou laten trillen nadat ze eenmaal getrouwd was met Harry, lijkt het erop dat ze in goede aarde valt bij de Britse royals. Zo werd gisteren bekend gemaakt dat Prins Charles al een speciaal koosnaampje voor Meghan heeft. We zijn nu al benieuwd naar de volgende koninklijke vriendschap!

Vogue heeft de Vogue Royal Wedding Special gelanceerd! Met de mooiste verhalen en beelden over de huwelijken van de Britse koninklijke familie, het liefdesverhaal van Harry en Meghan en uiteraard de mooiste beelden van zaterdag 19 mei! Bestel dit collector's item van Vogue direct online!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle