Prins Harry eerlijk over gezinsplannen met Meghan Markle

De hertog van Sussex vertelt wat hij vindt van een groot gezin.

Fashion, White-collar worker, Human, Suit, Smile, Formal wear, Conversation, Event, Interaction, Businessperson,
Getty Images

Eerlijk antwoord

Beiden zijn dol op kinderen en nu de buzz rond de royal wedding voorbij is, kan het wel eens zijn dat prins William en Kate Middleton's kinderen George en Charlotte snel een nieuw speelkameraadje mogen verwachten. Tijdens hun bezoek aan de Gaelic Athletic Association in Ierland vroeg een nieuwsgierige dame aan Harry: 'Mijn man heeft ook rood haar en hij heeft me vijf kinderen gegeven - wanneer gaan jij en Meghan een gezin starten?' De vrouw liet er duidelijk geen gras over groeien, maar kreeg dan ook wat.

Prins Harry en Meghan Markle ontmoeten kinderen van de Gaelic Athletic Association tijdens hun bezoek aan Ierland.
Getty Images

Grote kinderwens

De vrouw in kwestie, Elaine Adam-Stewart, vertelde aan People dat Harry niet meteen droomt van een groot gezin. 'Toen ik hem dat vroeg lachtte hij en zei ''vijf kinderen? Dat is wat veel."' Vorig jaar bekende de 33-jarige prins Harry nog in een interview aan The Telegraph dat hij een grote kinderwens heeft.

Zowel Meghan als Harry zijn eerlijk over hun kinderwens.
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle