Kensington Palace deelt de officiële foto’s van de doop van prins Louis

Kensington Palace deelt de foto's van de doop van prins Louis.

Kensington Palace heeft maandag een reeks foto's gedeeld van de doop van prins Louis, de jongste zoon van prins William en Kate Middleton. De prins werd maandag 9 juli gedoopt in de Chapel Royal of St. James's Palace, in Londen.

Prins Louis

De familiefoto's zijn genomen in Londen, in de residentie van prins Charles, Clarence House. Fotograaf Matt Holyoak maakte de foto’s na de doop. Holyoak maakte ook de portretfoto's van koningin Elizabeth en haar echtgenoot Philip voor hun zeventigste trouwdag. Op een van de foto’s is prins Louis in de armen van zijn moeder Kate Middleton te zien, met vader William en broer George (4) en zus Charlotte (3) naast zich. Voor de speciale gelegenheid draagt Kate een ontwerp van Alexander McQueen. Ook werd er een familieportret gemaakt, met prins Charles en Camilla, de grootouders van de prins, en oom en tante prins Harry en Meghan Markle. Ook Kate's familie was aanwezig voor de officiële foto's. Op het familieportret zijn haar ouders Carole en Michael te zien, haar zus Pippa en haar echtgenoot James Matthews en broer James William.

1. Kate Middleton met prins Louis

2. Het familieportret

3. Familieportret inclusief de familie van Kate

4. William, Kate, George, Charlotte en Louis

5. Kate met Louis

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle