Amsterdam heeft nu een gezonde snackmuur met vegetarische en veganistische gerechten

Ruil je gefrituurde snack in voor een gezondere variant: dit is de Health Food Wall.

We houden allemaal van een kroket of een portie bitterballen op zijn tijd. En niks zo handig als de oude vertrouwde snackmuur, wanneer je tijdens de lunch haast hebt of op als je terugkomt van een cocktailparty. Afgelopen jaar kam er goed nieuws voor de healthy few onder ons, waar je in Amsterdam nu gewoon gezonde maaltijden uit de muur trekt. Na de opening van de Health Food Wall op de Kinkerstraat is er nu een nieuwe automaat geopend in Schiphol, opgericht door diëtiste en vegetarische chef Anouk Snelders. Met de komst van de Health Food Wall is Amsterdam de eerste in de hele wereld die gezonde snackmuren plaatst.

To go

Alle maaltijden zijn biologisch en vegetarisch, de meeste zelfs veganistisch. Ook zijn er glutenvrije opties. 'Onder gezond eten valt voor mij ook milieu en dierenwelzijn,' aldus Snelders. In de nieuwe Health Food Wall ligt de nadruk op fingerfood en gezonde snacks die vullen. Anouk vindt het ook belangrijk dat de maaltijden betaalbaar zijn, en zo voor iedereen. Betalen doe je bij de trekmuur contactloos.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur