De ultieme fotocamera voor je Instagram deze zomer vind je in deze Samsung-telefoon

Waarom de camera in de nieuwe Samsung Galaxy S9 telefoon perfect is voor je zomeralbum.

Samsung-fotocamera
Samsung

Of je nu een streng anti-social media policy hanteert tijdens je vakantie of je elke dag je Instagram-feed bijwerkt met de mooiste travel-updates, grote kans dat je continue je telefoon bij de hand hebt om elk gedenkwaardig moment vast te leggen. En met dank aan de super geavanceerde camera's op de nieuwste telefoons, hoeft er eigenlijk geen spiegelreflex-camera aan te pas te komen.

Wi-Ki-Woo Hotel, Ibiza.
Vogue Nederland​​

De crème de la crème der smartphone-camera's is momenteel die in de nieuwe Samsung Galaxy S9+, waarmee je in een handomdraai de mooiste foto's voor je holiday album en de allerscherpste foto's voor je Instagram kunt schieten. Zo kun je met dank aan de Live Focus geweldige professionele portretten maken of andere objecten prachtig in scherpte-diepte fotograferen, zoals we zelf ervaarden bij het maken van deze foto van de Samsung S9+ in Ibiza (in de toepasselijke Golden Hour-uitvoering):

De Samsung Galaxy S9+, Golden Hour uitvoering, in Ibiza.
Vogue Nederland.​

We konden deze foto overigens probleemloos maken in het zand, omdat de telefoon zo goed als stof en waterproof is. Wat wil je nog meer aan het strand of het zwembad? Ook handig: de beeldstabilisatie-functie zorgt ervoor dat je in de haast voor het vastleggen van het ultieme shot, geen blurry beeld meer hebt. En wat te denken van de zogenaamde Super Speed Dual Pixel-sensor waarmee je twaalf foto’s tot één beeld omtovert, zoals bij onderstaande danseres van een lichtshow? Super speedy indeed.

Lichtshow in Ibiza.
Vogue Nederland​

Extra leuke gimmick: de super slomo functie, waarbij je geestige filmpjes in slow motion kunt maken. Ondertussen is het ook het scherm zelf maar liefst 6,2 inch groot, waardoor je de ultrascherpe beelden die de twee (!) 12 megapixelcamera's maken ook in detail kunt bekijken. Het dubbele diafragma zorgt ervoor dat je zowel dag en nacht de mooiste foto's kunt maken. Dus ook de meest indrukwekkende zonsondergangen kun je achteraf met het thuisfront delen. Laat je zeker niet afschrikken door al deze technische termen: foto's maken is alsnog supersimpel met de Samsung Galaxy S9+ en je hebt ze razendsnel gemaakt. Zodat je ook nog gewoon van het moment zelf kunt genieten. Happy holidays!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur