Prins Harry en Meghan Markle nemen lijnvlucht voor romantische getaway naar Nice

Prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle zijn na een koninklijke Kerst vertrokken naar Nice om oud en nieuw te vieren.

meghan-markle-prins-harry-reis-nice
Getty Images

Nadat Prins Harry en zijn toekomstige bruid Meghan Markle Kerst hadden gevierd met de koninklijke familie in Sandringham, zijn ze op het vliegtuig gestapt voor een romantisch trip in privésferen. Deze ging naar de Franse Rivièra.

Kerstdagen

‘We hebben veel plezier gehad tijdens het verblijven bij mijn broer en schoonzus en het rondrennen met de kinderen,’ vertelde Harry in BBC 4’s Today Programme. ‘Mijn familie vond het geweldig dat ze er was.’ Na het bezoek aan Sandringham en Norfolk in Engeland hebben ze ervoor gekozen de laatste dagen van het jaar met zijn tweetjes door te brengen in Nice.

'Incognito'

Volgens de Daily Mail heeft het koppel economy class gevlogen met British Airways, maar ze hielden wel drie rijen per persoon bezet en ze hadden drie bodyguards bij zich. Ze betraden het vliegtuig eerder dan de rest van de reizigers, in de hoop niet herkend te worden. Om nog minder aandacht naar zich toe te trekken droeg Harry een basketbalpet, en Meghan een zwarte beanie. Eenmaal aangekomen op het vliegveld werden de tortelduifjes begeleid door gewapende politieagenten. Tijdens hun trip zal de Franse Service de la Protection een oogje in het zeil houden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle