Meghan Markle over het moment dat haar leven veranderde

Meghan Markle vertelt over haar vrijwilligerswerk in een gaarkeuken, een cruciaal moment in haar leven.

meghan-markle-momenten-veranderen
Getty Images

Prins Harry's toekomstige vrouw Meghan Markle staat bekend om haar inzet voor humanitaire doelen. Als ambassadeur voor de Verenigde Naties werd ze geïnterviewd voor het boek The Game Changers van Samantha Brett en Steph Adams. Ze vertelt over haar werk als ambassadeur en haar carrière, én deelt openlijk hoe ze op haar dertiende een belangrijke levensles leerde.

Verschil maken

Samantha Brett en Steph Adams spraken met Meghan Markle over haar leven en ambities voor hun nieuwe boek over veertig inspirerende vrouwen. Meghan vertelt openlijk hoe vrijwilligerswerk in een gaarkeuken in Los Angeles haar perspectief op het leven veranderde. 'De eerste dag voelde ik mij ontzettend angstig,' zegt Markle in het boek volgens Daily Mail. 'Ik was jong en het was moeilijk om daar te zijn. Ik herinner me dat een van mijn mentoren (Maria Pollia) mij vertelde dat "het leven draait om andere mensen hun behoeften boven je eigen angsten te stellen".' Zo leerde Meghan op 13-jarige leeftijd dat je een ander altijd zou moeten kunnen helpen. 'Ik denk dat het heel belangrijk voor ons is om te onthouden dat iemand ons nodig heeft en dat jouw handeling van geven, helpen of doen echt een verschil kan maken als je eenmaal over je angsten heen stapt.' Met prins Harry, ook een fervent weldoener, aan haar zijde en haar werk als toekomstige royal ligt er vast en zeker nog veel liefdadigheidswerk in het verschiet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle