Meghan Markle en prins Harry's eerste officiële werkbezoek voor World Aids Day

Meghan Markle en prins Harry zijn in Nottingham voor World Aids Day.

meghan-markle-prins-harry-eerste-werkbezoek
Getty Images

Het is nog geen week geleden dat Meghan Markle en prins Harry hun eerste officiële fotomoment hadden of de verloofden maken vandaag hun eerste werkbezoek. Het stel is in Nottingham om de Terrance Higgins Trust World AIDS charity fair te bezoeken.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eerste keer

Meghan Markle en prins Harry kregen een warm onthaal in Nottingham, waar ze een liefdadigheidsevenement bijwoonden dat in het teken staat van Wereld Aids Dag vandaag. Nadat ze de charity fair bezochten, gingen ze door naar het Justice Museum en Nottingham Academy. Hier deed de organisatie uit de doeken hoe ze probleemjongeren hulp bieden. Tijdens hun bezoek liepen ze niet zomaar langs de menigte van geschat wel zo duizend enthousiaste omstanders. Harry en Meghan namen ruim een half uur de tijd om het publiek te begroeten en een praatje te maken. Mensen feliciteerden het koppel met hun aanstaande bruiloft en vroegen hen het hemd van het lijf. Gezien haar nodige ervaring met camera’s en fans handelde Meghan as a pro en nam ze uitgebreid de tijd om bloemen in ontvangst te nemen en handen te schudden. Haar vuurdoop als aankomende royal heeft ze dus met vlag en wimpel doorstaan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle