Meghan Markle en Prins Harry lopen hand in hand in hun eerste officiële optreden

Meghan Markle en prins Harry op hun eerste officiële optreden bij de Invictus Games.

meghan-markle-prins-harry-hand-in-hand
Getty Images

Terwijl ze hand in hand aan kwamen lopen, presenteerde prins Harry zijn vriendin Meghan Markle op een zeer publiek event aan de wereld: een tennistoernooi van de Invictus Games in Toronto, het eerste officiële event waarin ze verschijnen als stel.

'The Husband'

De 36-jarige Suits-actrice maakte een interessante modekeuze voor haar eerste officiële verschijning met de prins: een wit overhemd genaamd 'The Husband' van Misha Nonoo van omgerekend 250 euro, wiens voormalige man samen met Harry en William op het prestigieuze Eton College heeft gezeten. Markle combineerde het overhemd met blauwe jeans en een zonnebril van Finlay & Co., een brillenlijn die ook favoriet is van Pippa Middleton.

Getty Images

Hun gezamenlijke verschijning is een belangrijk teken dat een verloving er echt aan zit te komen. Het verliefde koppel bezocht de halve-finale van het tennistoernooi Invictus Games, een internationaal sportevenement dat is opgezet door prins Harry voor militairen die door of tijdens dienst gewond zijn geraakt. In vol zicht van de toegestroomde pers volgden Meghan en Harry het toernooi, terwijl ze ondertussen in elkaars oor fluisterden, lachten en meejuichden met de spelers van Australië en Nieuw-Zeeland.

Getty Images

Meghan bezocht zaterdag al de openingsceremonie van The Invictus Games, maar toen zat ze strategisch ver weg van prins Harry, die de ceremonie volgde in de VIP box naast Melania Trump.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle