Meghan Markle woont voor het eerst de kerstlunch van koningin Elizabeth bij

Meghan Markle en de Britse koninklijke familie is samengekomen in Buckingham Palace voor de traditionele kerstlunch van koningin Elizabeth.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Britse koninklijke familie is woensdag samengekomen in Buckingham Palace voor de traditionele kerstlunch van koningin Elizabeth. Voor het eerst was ook actrice Meghan Markle, de kersverse verloofde van prins Harry, aanwezig.

Kersttradities

Meghan Markle viert dit jaar Kerst met de Britse koninklijke familie. Kensington Palace bevestigde al eerder dat zij tijdens Kerst op het landgoed Sandringham bij Norfolk verblijft en maandag op eerste kerstdag de kerkdienst zal bijwonen met de andere leden van het Britse koningshuis. Woensdagmiddag was het tijd voor de kerstlunch in het paleis van Queen Elizabeth en ook daar was de verloofde van Harry welkom. Meghan werd buiten de poorten van het paleis gezien met de prins, terwijl het stel met de auto arriveerde. De bride-to-be droeg een zwarte jurk met kanten bovenstuk van het Britse label Self Portrait.

Self-Portrait

Royal Wedding

In november van dit jaar maakte prins Charles bekend dat zijn zoon prins Harry in mei van volgend jaar zal trouwen met actrice Meghan Markle. Inmiddels is Meghan verhuisd naar Londen, waar ze zal gaan samenwonen met de prins. In het voorjaar geven zij elkaar het jawoord in de St. George’s Chapel. Begin deze weken lekte ook een schets van de bruidsjurk uit, van de Israëlische bruidsontwerper Inbal Dror.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle