Meghan Markle viert haar eerste Kerst met de koninklijke familie, in een jas van Canadese makelij

Meghan Markle verscheen vandaag voor de kerstmis van de koninklijke familie in Sandringham.

meghan-markle-kerst-koninklijke-familie
Getty Images

Meghan Markle verscheen vandaag voor haar eerste Kerstmis in Sandringham, de noordwestelijke residentie van koningin Elizabeth, waar de koninklijke familie traditiegetrouw elk jaar in het openbaar verschijnt op weg naar de St Mary Magdalene kerk.

Voor het eerst naast Kate

Het was ook voor het eerst dat Meghan, aan de arm van haar verloofde prins Harry, samen met haar aanstaande schoonzus Kate Middleton in het openbaar verscheen. Kate had in 2010, nadat in november haar verloving met prins William bekend werd, helaas niet de eer om Kerst te vieren met de koninklijke familie. Zeven jaar na dato lijkt hier dus ook enige versoepeling van de familieregels te hebben plaatsgevonden.

Getty Images

Meghan verscheen in een outfit ter ere van de stad waar ze jarenlang voor haar tv-serie Suits heeft gewoond, Toronto in Canada. In een camel jas van het merk Sentaler dat haar thuisbasis heeft in deze stad. Haar tas is de Chloé Pixie leren schoudertas, haar suède laarzen tot over de knie zijn van Stuart Weitzman en haar oorbellen van het Londense Birks. Kate, die zwanger is van haar derde kind, verscheen ondertussen in een jas met Schotse ruit van Miu Miu. Naar verluidt logeren Meghan en Harry bij Kate en William in Anmar Hall, hun huis op het grondgebied van Sandringham. Zo kan Meghan langzaam wennen aan de bijzondere gebruiken van de Britse koninklijke familie rond de feestdagen, zoals de traditie om te gaan jagen op Tweede kerstdag (Boxing Day in Groot-Brittannië). Op zaterdag 19 mei 2018 treden Meghan en Harry in het huwelijk in Windsor Castle, het koninklijke verblijf in Berkshire.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle