Prins William en Kate Middleton delen hun nieuwe officiële kerstfoto

Prins William en Kate Middleton hebben hun officiële kerstfoto vrijgegeven, waarop ze te zien zijn met kinderen prins George en prinses Charlotte.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Prins William en Kate Middleton hebben hun officiële kerstfoto vrijgegeven. Ze poseren samen met hun schattige kinderen prins George (4) en prinses Charlotte (2) in het lichtblauw voor het nieuwe familieportret.

Kerstkaart

De nieuwe foto van de Cambridges is vandaag onthuld op het Twitter-account van Kensington Palace. ‘De hertog en hertogin van Cambridge delen vandaag met enthousiasme hun nieuwe familiefoto. De foto zal dit jaar ook te zien zijn op de kerstkaart van Hare Koninklijke Hoogheid,’ schrijft Kensington Palace onder de foto. Het gezin werd gefotografeerd door Chris Jack, in het Kensington Palace. Voor de foto hulde de familie zich in het lichtblauw. Kate Middleton is op dit moment een aantal maanden zwanger van haar derde kind, maar op de foto - die eerder dit jaar werd gemaakt - is nog geen baby bump te zien.

Festiviteiten

William en Kate vieren dit jaar Kerst in Sandringham, samen met prins Harry en Meghan Markle. Een woordvoerder van het Britse koningshuis bevestigde het nieuws vorige week. ‘U zal de hertog, hertogin, prins Harry en Ms. Markle op eerste kerstdag samen zien in Sandringham,’ liet de woordvoerder weten. De aanwezigheid van Meghan tijdens kerst komt als een verrassing. Het is ongebruikelijk dat een verloofde aanwezig is tijdens de kerstviering. Voor Meghan werd een uitzondering gemaakt. Ze zal onder andere deelnemen aan de kerkdienst op eerste kerstdag in de St Maria Magdalena kerk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton