Kylie Jenner en Travis Scott samen op de cover van GQ

Kylie Jenner en Travis Scott sieren samen de cover van het augustusnummer van het Amerikaanse tijdschrift GQ.

kylie-jenner-travis-scott-cover-gq
GQ

Kylie Jenner en Travis Scott sieren samen de cover van het augustusnummer van het Amerikaanse tijdschrift GQ. Naast een fotoshoot staat in het blad een uitgereid interview met de kersverse ouders, over hun relatie, bekendheid en dochter Stormi.

Liefde

Vorige week sierde Kylie Jenner nog de cover van Forbes. De zakenvrouw is bijna miljardair en staat op het punt Mark Zuckerberg van zijn troon te stoten als jongste miljardair ooit. Deze week staat Jenner op de voorkant van GQ met haar man en rapper Travis Scott. In het interview vertelt Kylie dat ze merkt dat ruzies vooral komen doordat de twee elkaar soms voor langere tijd niet zien. ‘We hebben Stormi nu en zij is te jong om met mij mee te reizen. Dus is het moeilijker om elkaar te zien en dat moment dacht ik alleen maar: ik móet erheen om dit goed te maken en dan ga ik wel weer terug.’

GQ

De twee ontmoetten elkaar op Coachella. Jenner vertelt in het interview dat zij geen eerste date hebben gehad. De twee vonden elkaar direct zo leuk, dat Kylie besloot met Travis mee te gaan op tournee. 'Mijn moeder Kris maakte daar geen bezwaar tegen, omdat ze weet dat ik altijd mijn eigen weg ga. Ik trek mijn eigen plan, woon op mezelf en ben mijn gevoel achterna gereisd,' aldus Kylie.

Dior Homme

Op de coverfoto draagt Travis Scott een pak van Dior Homme, gecombineerd met schoenen van Thom Browne. Kylie draagt een body van Norma Kamali. Het is voor het eerst dat het koppel samen in een fotoshoot te zien is. Na de geboorte van Stormi maakte ze een zeldzame verschijning op de rode loper van het MET-gala en zijn daarna nog enkele keren samen gezien. Ze houden privé en werk graag gescheiden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur