Pantone onthult dé kleuren voor je interieur in 2019

Kleurenautoriteit Pantone publiceert het nieuwe kleurenboek voor 2019.

pantone-kleuren-interieur
Pantone 2019: cravings palet.

De autoriteit op het gebied van kleuren, Pantone, heeft zijn jaarlijkse kleurboek gepubliceerd, een trendforecast op het gebied van kleuren voor je interieur. Welke kleur verf je in 2019 op je muur wil hebben? Laat het Pantone Color Institute het je vertellen.

Pantone

Pantone kleuren 2019

Voor 2019 heeft Pantone 72 kleuren geselecteerd in acht kleurpaletten. Twee van deze kleurpaletten zijn inmiddels vrijgegeven, cravings en classico. Cravings vindt zijn inspiratie in de food-hoek, met rood- oranje-, roze-, en paarse tinten die zich afzetten tegen cappuccino kleuren. Het rustigere classico – met taupe, grijs, bordeauxrood en zwart – is de tijdloze tegenhanger.

Pantone 2019: classico pallet.

Meteen aan de slag

Meer interieurinspiratie voor je huis? En nu al aan de slag met de Pantone kleuren voor 2019? De nieuwe Vogue Living ligt nu in de winkel en biedt alle inspiratie voor een kleurrijk interieur.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur