Jennifer Aniston reageert op nieuwe zwangerschapsgeruchten

Als we deze Twitteraar mogen geloven is Jennifer Aniston zwanger van man Justin Theroux.

jennifer-aniston-zwangerschapsgeruchten
Getty Images

Bijna elke maand verschijnen er nieuwsberichten dat Jennifer Aniston nu toch écht zwanger is. De 48-jarige actrice verscheen zondagavond tijdens de Oscars in een sexy zwart ontwerp van Versace, stralend aan de arm van man Justin Theroux. Volgens twitteraar Kathy Hilton – de moeder van Paris en Nicky Hilton – was dit hét bewijs dat Jennifer zwanger is van een dochter.

Privacy

Hilton post een tweet met de tekst: 'Jennifer Aniston ziet er prachtig uit vanavond. Ik weet 100 procent zeker dat ze in verwachting is van een dochter.' De goedbedoelde tweet is de aanleiding van een nieuwe (onterechte) geruchtenstroom. Jennifers woordvoerder Stephen Huvane besluit een statement in de naam van Anniston naar buiten te brengen: 'Jennifer is niet zwanger en kent Kathy Hilton niet.' Hilton verwijdert de tweet direct. Het is niet de eerste keer dat Aniston een zwangerschap moet ontkennen. Vorig jaar zomer toen de actrice in bikini werd gespot tijdens een vakantie op de Bahama's wist de media het zeker: Jennifer was zwanger. De actrice besloot een open brief te schrijven en te publiceren op de Huffington Post. 'Ik ben niet zwanger, ik ben er klaar mee. Ik neem er aanstoot aan dat ik me slecht moet voelen omdat mijn lichaam verandert en/of ik een burger had gegeten tijdens de lunch, en daardoor gedoemd word óf zwanger, óf dik te zijn.' Niet alleen Jennifer, maar ook Amal Clooney – inmiddels zwanger van een tweeling – moest er jarenlang aan geloven. Volgens Jennifer is er het een groter maatschappelijk probleem. 'Het idee heerst dat als vrouwen niet getrouwd zijn en geen kinderen hebben, ze niet succesvol zijn, of niet gelukkig. We zijn compleet met of zonder partner, met of zonder kind. Dat is onze eigen beslissing en alleen die van ons,' aldus de actrice in haar open brief.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur