Meghan Markle en Harry krijgen huis op Windsor Castle cadeau

Koningin Elizabeth schenkt Adelaide Cottage aan Meghan en Harry.

Meghan-Markle-Harry-huis-Windsor-Castle
Getty ImagesGetty Images

Meghan Markle en prins Harry betrekken binnenkort Adelaide Cottage, een 19e-eeuws landhuis op het landgoed van Windsor Castle. Het zou een cadeautje zijn van koningin Elizabeth aan het pasgetrouwde stel.

Adelaide Cottage

Tijdens een bezichtiging werden Meghan en Harry opslag verliefd op het romantische huis. Adelaide Cottage werd gebouwd in 1831 voor koningin Adelaide, de echtgenote van koning William IV. In de loop der tijd woonden er diverse mensen die dicht bij de koninklijke familie stonden. De beroemdste bewonder is captain Peter Townsend, ere-stalmeester van koning George VI. In 1945 trok hij met zijn vrouw Rosie in het landhuis. Toen het paar in 1952 was gescheiden, bloeide er een romance op tussen hem en prinses Margaret, zus van Elizabeth. De love affair is onderdeel van de populaire serie The Crown.

Getty ImagesGetty Images

Duke and duchess of Sussex

Volgens ingewijden is er genoeg privacy voor Meghan en Harry, perfect voor de kersverse Duke en Duchess of Sussex. Windsor Castle heeft zeven verschillende uitgangen en het huis ligt verstopt op het landgoed. Volgens royaltykenners is Adelaide Cottage rijkelijk versierd met ornamenten, wandschilderingen en heeft het huis een grote, marmeren haardvuur.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur