Cardi B’s baby ligt in een wiegje bedekt met bladgoud

De Amerikaanse rapper Cardi B legt baby Kulture in de watten.

Clothing, Fashion, Costume, Dress, Cool, Cosplay, Photo shoot, Fashion design, Fur, Outerwear,
Getty Images

Vorige week mochten het Amerikaanse rapkoppel Cardi B en Offset hun dochtertje Kulture verwelkomen. De zangeres die haar zwangerschap begin dit jaar aankondigde in het televisieprogramma Saturday Night Live, is niet vies van een beetje luxe. Dat blijkt ook wanneer ze op Instagram de nieuwe wieg voor baby Kulture Kiari Cephus toont.

Gouden wieg

'Ik wilde de wieg niet opzetten totdat we verhuisden, maar Offset had het opgezet toen ik in het ziekenhuis lag', zei ze op social media. 'Het is gewoon zo prachtig.' De wieg die ze als cadeau van collega-rapper PreMadonna kreeg is eentje van formaat. Het witte 'bedje' is versierd met bladgouden ornamenten en het matras is bedekt met polkadots. Het lijkt wel alsof de ontwerpers van de wieg, Kapesh Designs, zich inspireerden op Cardi B's Met Gala-look dit jaar. Designer Jeremy Scott ontwierp een op maat gemaakte jurk voor de 25-jarige rapper. Niet alleen op privégebied gaat alles op rolletjes. Ook is Cardi B's carrière in volle bloei. Zo is ze de eerste vrouwelijke rapper ooit is met twee nummer-1 hits in de Billboard Hot 100.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
Cardi B op de rode loper van het Met Gala in New York, in een ontwerp van Jeremy Scott.
Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur