Meghan Markle’s vader onthult waarom hij zijn verhaal doet in de media

De 74-jarige Thomas Markle Sr. wil alles doen om opnieuw contact te leggen met zijn dochter Meghan.

Meghan-markle-vader-relatie
Getty Images

Een nieuwe dag, een nieuwe omhaal rond de relatie tussen Meghan Markle en haar vader Thomas Markle Sr. De hertogin van Sussex vertelde eerder al openlijk over de moeilijke relatie die ze met haar vader heeft. Thomas Markle doet er nu alles aan om opnieuw contact te leggen met zijn dochter. De man zegt niet te stoppen met de pers te praten tot hij de aandacht van de royal family krijgt. Dit statement zorgt voor heel wat opschudding. Nu onthult Thomas Markle ook wáarom hij zijn verhaal doet in de media.

Opnieuw contact

De 74-jarige Thomas beweert dat paparazzi hem elke dag stalkt en onterecht afschildert als karikatuur in de pers. De man heeft er genoeg van en keert zich naar de pers in een nieuw interview. De reden? Hij wil koste wat kost herenigen met zijn dochter Meghan. Voorlopig geeft de Britse koninklijke familie de man de silent treatment door de pogingen om zijn dochter te spreken te negeren.

Stilte doorbreken

De man vertelt in een interview aan TMZ: 'Ik heb een heel jaar gezwegen en elke dag was de pers genadeloos tegenover mij. In verschillende tijdschriften werd gezegd dat ik een kluizenaar was die zich in Mexico schuilhield, dus deed ik mijn verhaal.' Toen de koninklijke familie hierop niet reageerde, heb ik nog een interview gegeven om de stilte te doorbreken. Ze hoeven alleen maar met me te praten.'

Meghan Markle omringd door de royal familie begin deze maand tijdens de viering van de Britse RAF in London.
Getty Images

Optimistisch

De man heeft een positieve kijk op de situatie. Hij vertelde in een interview aan TMZ deze week: 'Morgen is mijn verjaardag, 74 jaar oud, en ik geniet ervan dat ik de hele koninklijke familie het zwijgen kan opleggen. Misschien kan ik toch nog een lach op het gezicht van de hertogin toveren.' In een eerder interview met The Sun on Sunday vertelde hij dat Meghan doodsbang lijkt van de koninklijke familie en dat haar lach niet oprecht voelt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle