Kate Middleton en Prins William zijn naar verluidt op vakantie in Mustique

De royals vlogen samen met Kate's ouders naar het privé-eiland.

kate-middleton-prins-william-vakantie-mustique
Getty Images

Het wordt de eerste vakantie voor het koninklijke gezin dat nu uit vijf leden bestaat, nadat Kate Middleton haar laatste kind op de wereld heeft gezet: Prins Louis. Na diens doop, natuurlijk de bruiloft van Prins Harry en Meghan Markle en het veelbesproken staatsbezoek van Trump, is het nu tijd voor vakantie! Naar verluidt gaat de reis naar Mustique, een privé-eiland in de Caribische archipel van St. Vincent en de Grenadines.

Privacy

Het was een blogger, genaamd Tea Time With The Cambridges, die er via een volger achterkwam dat de royals hiernaartoe waren gevlogen. Ze arriveerden op het tropische eiland per privéjet. Middletons ouders zouden hen hebben vergezeld, terwijl zusje Pippa Middleton thuis bleef die zwanger is van haar eerste kind. Het privéeiland is zo 160 kilometer ten westen van Barbados gelegen. De afgelegen getaway is voorzien van kristalblauwe wateren, witte zandstranden en vooral veel privacy. Op het eiland zijn maar 100 villa's voor gasten, dus de koninklijke familie is verzekerd van de afwezigheid van paparazzi en toeristenmassa's. In 2012 waren ze hier ook al eens op vakantie, en in 2014 ging Middleton hierheen met haar zoon, Prins George. Happy holidays.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton