Kate Upton toont voor het eerst groeiende baby bump op rode loper

Samen met man Justin Verlander toonde het 26-jarige model haar groeiende baby bump op de rode loper.

kate-upton-babybump-rode-loper
Getty Images

Het Amerikaanse model en actrice Kate Upton is zwanger van haar eerste kind. Dat maakte de 26-jarige beroemdheid vorige week bekend met een foto op Instagram. Upton toonde afgelopen week voor het eerst haar groeiende baby bump in een strakke jurk tijdens een rode loper evenement in Los Angeles.

Pregnancy glow

Het in Michigan-geboren model arriveerde op de Hot 100 Experience Party van het Amerikaanse tijdschrift Maxim in een paillettenjurk. Jamie Mizrahi, favoriet stylist van de beroemdheid, gaf Upton een va-va-voom look toen hij koos voor een ontwerp van het Britse Temperley London en torenhoge hakken van Jimmy Choo. Ze droeg haar haar in een nonchalante updo en werkte haar look af met gouden statement oorbellen. Een glamoureuze look die bijna overbodig was door de aanwezige pregnancy glow van Upton. De Amerikaanse honkbalspeler Justin Verlander, met wie ze vorig jaar in Toscane in het huwelijksbootje stapte, was er ook bij.

Kate Upton.
Getty Images
Justin Verlander en Kate Upton samen op de rode loper in Los Angeles.
Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur