Jennifer Lopez viert haar 49e verjaardag met deze bikinifoto

Jennifer Lopez's sixpack lijkt elk jaar strakker te worden, zoals te zien op bikinifoto voor 49e bday.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jennifer Lopez is vandaag 49 jaar geworden! Je zou het bijna niet denken, als je de bikinifoto van de popster bekijkt die er een fles champagne bijpakt op het strand met vrienden, familie en haar vriend, voormalig topatleet Alex Rodriguez. Dress for the occassion? In Lopez-taal is dat een stringbikini, waarmee ze haar harde werk in de sportschool kan laten zien.

Getty Images

Benjamin Button

J.Lo is altijd zelfverzekerd geweest over haar 'curvy' figuur, die ze op de rode loper onder meer liet zien in die smaragdgroene Versace-jurk met split tot onder de navel. Ze heeft dan ook een international carrière weten te bouwen op een combinatie van zingen en dansen, waarmee ze grote stadiums uitverkoopt – zoals nu ook in Vegas. Vandaag de dag wordt ze op Instagram op de voet gevolgd door 77 miljoen Instagram-bewonderaars. Ze post regelmatig foto's van zichzelf in sportkleding, en en route naar de gym. Wat minder bekende feitjes die bijdragen aan haar onberispelijke 6-pack? Ze drinkt geen alcohol (en koffie) en dates met Rodriguez gaan vaak gepaard met sporten. Cheers to Lopez!

Lopez in de 90s.
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur