Dit is hoeveel de grootsten der Instagram aan één post verdienen

Zoveel verdient Selena Gomez aan één Instagram-post.

instagram-influencers-verdienen
Getty Images

Nog geen maand geleden kreeg Kylie Jenner een plek in "America’s Richest Self-Made Women"-lijst van Forbes magazine. Daarmee is ze hard op weg de jongste miljardair ooit te worden, mede door social media die de beroemdheid naar de top hielp. Forbes schat haar huidige vermogen op 900 miljoen dollar. Het is geen verrassing dat de 20-jarige Amerikaanse dan ook in de "Instagram's Rich List" staat. Hopper HQ, een planningstool voor Instagram, heeft nu die lijst bekendgemaakt.

Éen miljoen per post

Hopper HQ heeft de top 10 best verdienende Instagram-gebruikers aan het licht gebracht aan de hand van data van marketingbedrijven. Naast Kylie Jenner die een slordige één miljoen euro per post op haar bankrekening ontvangt, zijn beroemdheden als Selena Gomez en Cristiano Ronaldo de grootste vissen in de Instagram-poel. Om je even een inschatting te geven; Gomez, met de grootste aanhang van zo'n 139 miljoen volgers, ontvangt voor één post omgerekend 682 duizend euro. Ronaldo mag 'n Tikkie sturen van ongeveer omgerekend 640 duizend euro per post. Ze zijn niet alleen want beroemdheden als onder anderen Beyoncé Knowles, Justin Bieber en Lionel Messi wisten ook een plek op de lijst te bemachtigen. Dat je nu een carrièreswitch overweegt, begrijpen we volkomen!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur