Terwijl zus Kendall in Milaan is voor fashionweek maakt Kylie Jenner (20) zwangerschap bekend

Dit is het eerste kind voor Kylie Jenner en haar vriend Travis Scott.

kylie-jenner-eerste-vlog
Getty Images

Dat had niemand zien aankomen – terwijl grote zus Kendall (21) gisteravond nog de legendarische show van Versace liep met alle jaren '80 supers van Cindy Crawford tot Claudia Schiffer, maakt de jongste Jenner-telg bekend dat ze in blijde verwachting is. Terwijl ze lange tijd een relatie had met Tyga, is de vader haar huidige vriend Travis Scott (25), een Amerikaanse rapper, zanger, songwriter en record producer uit Texas, Houston. De twee zijn samen sinds april van dit jaar, toen ze elkaar tegenkwamen op Coachella.

'Verrast, maar heel gelukkig'

In 2015 zei de jonge make-up magnaat en realityster tegen Teen Vogue dat ze zeker een kinderwens heeft: 'Als ik in de verre toekomst kijk en besluit zelf kinderen te willen krijgen, dan moeten het meerdere meisjes zijn. Over tien jaar – in 2025 – hoop ik een baby te mogen verwelkomen.' Ze had dus zeker niet voorzien dat ze al veel eerder moeder zou worden, zoals ook haar halfzussen Kim en Kourtney Kardashian die respectievelijk in hun dertiger jaren en eind twintig pas het moederschap verwelkomden. Volgens een bron van E! News hebben Kylie Jenner en geliefde Travis Scott al een paar weken geleden het nieuws verteld aan goede vrienden. De familie zou al langer op de hoogte zijn. Zowel Scott als Jenner zijn zeer opgetogen over het aanstaande ouderschap. Een bron vertelt: 'Kylie was heel verrast, maar ook erg gelukkig.' Eerder vertelde ze al in een aflevering van Life of Kylie dat ze 'in tijden niet zo gelukkig is geweest als nu.' Gefeliciteerd!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur