Beyoncé deelt foto van 1-jaar oude Rumi en Sir

Beyoncé is op vakantie met Jay-Z, dochter Blue en de tweeling Rumi en Sir.

beyonce-foto-rumi-sir
Beyonce.com

Beyoncé was de afgelopen weken op een welverdiende vakantie met man Jay-Z, dochter Blue en de tweeling Rumi en Sir. De twee bezochten onder andere een van hun favoriete bestemmingen Italië en waren ook te zien in Zuid-Frankrijk. De zangeres deelt nu een aantal foto's van haar vakantie, waaronder een foto van haar tweeling.

Beyonce.com
Beyonce.com

Rumi en Sir

De baby’s zijn inmiddels 13 maanden oud en gingen mee op vakantie. Beyoncé en Jay-Z hebben begin deze maand hun Europese tournee afgerond en vliegen binnenkort naar de Verenigde Staten voor de laatste optredens van de On The Run Tour. Tussendoor is het tijd voor rust. Het gezin Carter vloog naar Italië om daar te genieten van de zon, pasta en wijn. Alhoewel Beyoncé Rumi en Sir graag uit de publiekelijke aandacht houdt besluit ze een foto te delen van de tweeling. De tweeling is inmiddels flink gegroeid. Op een ander beeld zien we Jay-Z op het zonovergoten dek van hun jacht staan. Met zijn rechterhand houdt hij zijn jongste dochter vast. Beyoncé stelde haar kindjes officieel voor in juli 2017, toen ze een maand oud waren met een spectaculaire foto.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur