Thomas Markle heeft officieel geen contact meer met zijn dochter Meghan

In een uitgebreid interview met de Britse krant Mail on Sunday vertelt Thomas Markle openhartig over zijn huidige relatie met dochter Meghan.

thomas-markle-geen-contact-meghan
Getty Images

Er lijkt geen einde te komen aan de drama tussen Meghan Markle en haar vader Thomas Markle. Tijdens een negen uur durend interview met de Britse krant Mail on Sunday heeft Thomas gezegd geen contact meer te hebben met zijn dochter. Zo zouden de twee elkaar al tien weken niet meer spreken. Naar verluidt is de 74-jarige vader van de hertogin van Sussex boos op zijn dochter en zegt hij het 'helemaal gehad te hebben met de Britse koninklijke familie'.

Afgesloten

Thomas Markle, die in Mexico woont, sprak negen uur lang met de Britse krant, verspreid over drie dagen. Hij is zowel boos als verdrietig dat Meghan hem compleet heeft 'verwijderd' uit haar leven. Hij kan zijn dochter niet eens meer bereiken, want Meghans telefoonnummer werkt niet meer. 'Nadat ik een paar kritische dingen heb gezegd over de koninklijke familie ben ik een afgesloten hoofdstuk voor hen.' Thomas denkt dat Meghans beslissing te maken heeft met zijn uitspraken over haar en prins Harry in de media. 'Ik heb het gehad met Meghan en de koninklijke familie. Ze willen dat ik mijn mond houd en dat ik wegga, maar ik laat mij niet het zwijgen opleggen,' zegt Thomas tegen de Britse krant.

Boos

Thomas is woest op Meghan door wat hij noemt haar 'gevoel van superioriteit'. 'Ze zou niets zijn zonder mij. Ik heb haar gemaakt tot de hertogin die ze nu is.' Zo zegt hij te hebben betaald voor haar privéscholen en universiteit, maar daar nooit voor is bedankt. 'Ze praat niet eens meer tegen mij. Hoe wreed is dat?' Daarnaast is Thomas bang dat hij zijn toekomstige kleinkinderen nooit te zien zal krijgen. 'Het is verdrietig dat Meghan en Harry ergens in het komende jaar een kind zullen krijgen en dat ik mijn kleinkind niet ga mogen zien,' aldus Markle. 'Hoe triest is dat, om een kind zijn grootvader te ontnemen omdat ik een paar kritische woorden over de koninklijke familie heb gezegd?'

Getty Images

Contact

Nog geen twee weken geleden liet Thomas wetenHij zei niet te stoppen met de pers te praten tot hij de aandacht van de royal family krijgt. Blijkbaar geeft de Britse koninklijke familie hem de silent treatment, waardoor Markle alleen maar meer interviews geeft. Laatst deed hij al een opmerkelijk uitspraak over zijn dochter Meghan. Zo vertelde hij in een eerder interview met The Sun on Sunday dat Meghan doodsbang lijkt van de koninklijke familie en dat haar lach niet oprecht voelt. Dat statement zorgde voor behoorlijk wat opschudding.

Verzoening

Ondanks alles hoopt Thomas dat het ooit nog goed komt tussen hem en zijn dochter. 'Meghan betekent alles voor mij. Ik houd van haar en dat zal ik altijd blijven doen,' vertelt hij tegen Mail on Sunday. 'Misschien is het makkelijker voor Meghan als ik dood zou gaan. Maar ik hoop dat we de plooien kunnen gladstrijken. Ik zou het verschrikkelijk vinden om dood te gaan zonder haar ooit nog te spreken,' aldus Markle.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle