Prinses Madeleine van Zweden verhuist naar de Verenigde Staten

Prinses Madeleine en haar gezin verlaten Londen.

Christening Of Princess Adrienne Of Sweden
Michael CampanellaGetty Images

Het Zweedse hof maakt bekend dat Prinses Madeleine en haar gezin het Verenigd Koninkrijk en verhuizen naar het zonnige Florida, in Amerika. Het gezin keert vooralsnog niet huiswaarts.

American dream

‘Het is een goed moment voor het gezin om deze stap te maken. De kinderen zijn nog niet leerplichtig,’ aldus het Zweedse hof in de verklaring. Madeleine en Chris woonden al eerder samen in New York en hebben inmiddels drie kinderen: prinses Leonore, prins Nicolas en de pasgeboren prinses Adrienne. Chris heeft een Amerikaanse vader en zowel een Brits als een Amerikaans paspoort en kan zijn eigen bedrijf vanuit de Verenigde Staten runnen. Madeleine haar werkzaamheden voor de World Childhood Foundation voortzetten. De verhuizing is volgens het hof niet permanent, als prinses Leonore leerplichtig is (in Zweden is dat pas met zeven jaar) zullen Chris en Madeleine vermoedelijk alsnog kiezen voor Londen of Stockholm.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur