Drake brengt zijn videoclip In My Feelings uit

Drake onthult zijn In My Feelings muziekvideo.

REAL 92.3's 'The Real Show'
Tibrina HobsonGetty Images

Rapper Drake lanceert ein-de-lijk zijn videoclip voor zijn nummer In My Feelings. Het nummer is afkomstig van zijn laatste album en wist de eerste plek van alle Spotify-playlisten te veroveren. In de muziekvideo is naast Drake ook Phylicia Rashad te zien, bekende als Claire Huxtable uit de hitserie The Cosby Show.

Kiki

De Canadees rapper bracht de video donderdag uit, nadat hij in zijn Instagram Stories al had gehint over de release door een foto te plaatsen van Claire Huxtable, het personage dat Rashad jaren speelde in The Cosby Show. De zeventigjarige actrice is in de videoclip te zien als de moeder van Kiki, waarvoor Drake het nummer zingt. Ook is het inmiddels bekende dansje te zien in de video, de zogenaamde In My Feeling-challenge.

Challenge

Challenge Instagrammer Shiggy van het account The Shiggy Show plaatste een video waarin hij een dansje uitvoerde op het nummer, dat daarna door tienduizenden mensen werd nagedaan. Ook grote Hollywoodsterren als Will Smith, Millie Bobby Brown en Drake zelf deden mee aan de challenge. Het leverde Shiggy een rolletje op in de video, waarin actrice La La Anthony te zien is als Kiki. De bijna acht minuten durende clip eindigt met een compilatie van beroemdheden, andere mensen én dieren die de In My Feelings-challenge doen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur