Meghan Markle straalt naast prins Harry tijdens bruiloft van jeugdvriend

De Duchess of Sussex draagt een jurk van Club Monaco.

Charlie Van Straubenzee Wedding
Max Mumby/IndigoGetty Images

Meghan Markle en prins Harry woonden zaterdag het huwelijk van jeugdvriend Charlie van Straubenzee en zijn liefde Daisy Jenks bij. Meghan was op dezelfde dag jarig en koos voor een zwierige jurk met kleurvlakken van Club Monaco, gecombineerd met een fascinator – een favoriet accessoire van Meghan - van Philip Treacy.

Samir HusseinGetty Images

Wedding bells

Meghan Markle droeg zwarte pumps met een strik van een van haar favoriete schoenenmerken, Aquazurra. Harry koos voor een driedelig pak. De prins arriveerde bij het huwelijk samen met de bruidegom bij de St Mary the Virgin Church, in het Engelse dorpje Surrey. Daar gaven vrienden Charlie en Daisy elkaar het jawoord om naderhand de kerk met de fiets te verlaten. Ook prinses Eugenie was aanwezig op de bruiloft. De prinses zal in het najaar trouwen met haar grote liefde Jack Brooksbanks.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur