Blake Lively bewijst de grootste Spice Girls-fan te zijn

Blake post een throwback.

Blake Lively Spice Girls Baby Spice
Jamie McCarthyGetty Images

Blake Lively post een throwback van haarzelf als tiener. De actrice bewijst daarmee een groot Spice Girls-fan te zijn. Op de foto is Blake te zien tijdens een concert van de meidengroep in 1997. Emma Bunton, bekend als Baby Spice, besluit haar een berichtje te sturen.

Baby Spice Blake

Blake Lively was vooral groot fan van Baby Spice. Op de foto is de actrice duidelijk verkleed als haar idool, met twee blonde paardenstaarten en hoge plateauzolen. Op de foto is de actrice tien jaar oud. Onder de foto schrijft ze: 'Ik doe me voor als iemand anders... sinds 1997. (Dank aan @briaaamadrid voor deze foto van ons bij het concert van de Spice Girls. Sorry - not sorry - dat ik je voor de gek hield en liet geloven dat ik @emmaleebunton was.)'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De echte Emma Bunton zag dit weekend de foto voorbijkomen op Instagram en besluit Blake een bericht te sturen. Blake kon het bijna niet geloven dat haar jeugdidool háár kent en was als een kind zo blij. Ze reageert uitgelaten op de comment van Bunton. 'Ik kan níét geloven dat jij weet wie ik ben.' Blake is net als velen van ons 'gewoon' een 90's kid.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur