Meghan Markle en prins Harry trekken zich tijdelijk terug uit de schijnwerpers

Prins Harry maakt zich zorgen over de massale media-aandacht.

Meghan Markle en Harry uit spotlight
Pool/Samir HusseinGetty Images

Meghan Markle en prins Harry woonden dit weekend een bruiloft bij van oude jeugdvriend. De twee straalden nog altijd even veel als tijdens de royal wedding. Het is naar alle waarschijnlijkheid de laatste keer dat we het pasgetrouwde stel deze zomer in het openbaar zullen zien. Harry maakt zich volgens bronnen zorgen om de massale media-aandacht voor zijn vrouw.

Privacy

Het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair meldt dat Harry zich zorgen maakt om de aandacht voor Meghan Markle. De Duke en Duchess of Sussex besluiten daarom zich tijdelijk terug te trekken op een boerderij in Cotswold. Deze zomer zullen zij minder publieke optredens doen en zal Harry vaker alleen te zien zijn tijdens werkbezoeken. Volgens royaltykenners werd de pers tijdens een polowedstrijd voor het goede doel eerder deze maand al op enige afstand gehouden. Ook zou Harry extra beveiliging hebben ingehuurd om de privacy van zijn vrouw te waarborgen. ‘Harry gaf eerder niet veel om wat er in de media werd geschreven, maar hij is erg beschermend over Meghan,’ schrijft royaltykenner van de Vanity Fair, Katie Nichol. Verslaggever Richard Palmer van de Express schreef eerder deze week dat de toegang tot Meghan voor de pers waarschijnlijk de komende tijd minimaal zal zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur