Kylie Jenner schittert letterlijk als 'godin' in Travis Scott nieuwe video

De video heet 'Stop Trying To Be God'.

kylie-jenner-travis-scott-video
YouTube

Nu heeft rapper Kanye West zijn Kim Kardashian al vaker op een troon geplaatst in diens muziekvideo's, maar Travis Scott (26) doet het trucje anno 2018 graag na. Zijn geliefde en moeder van dochter Stormi, beautymagnaat Kylie Jenner (20), verschijnt nu namelijk als een (letterlijk schitterende) 'godin' in zijn video voor het nummer Stop Trying to Be God, met tal van celebrities die erin verschijnen.

'Goddess' Kylie

De video werd geregisseerd door Dave Meyers, Kylie Jenner geeft acte de présènce volledig bedekt in goudkleurig glitter – iets waar haar oudere Kardashian-zus ook niet wars van is. Don't try this at home though, want volgens de laatste nieuwsberichten is glitter een van de meest milieuonvriendelijke stoffen – die bijdragen aan de 'plastic soep' wereldwijd. Aan het einde van de video draagt de Kylie Cosmetics-oprichter een lam, die plots spreekt: 'Stop trying to be God.' Muzikant James Blake maakt eveneens zijn opwachting in de video, als ook Kid Cudi (niet zichtbaar, maar vocaal) en Stevie Wonder met mondharmonica. Verder staat het verhaal bol van de Bijbelse referenties. Zoals Scott die tussen de schapen loopt, fans zegent met heilig water zodat ze in mini-versie van hem veranderen, als ook dat de muzikant zelf in God verandert terwijl de wereld in vlammen opgaat. Op zijn minst... opmerkelijk. Bekijk de videoclip hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur