Kendall Jenner vertelt nu waarom ze een heel fashionweek-seizoen heeft gemist

In een openhartig interview vertelt Kendall Jenner over haar paniekaanvallen.

kendall-jenner-mental-breakdown
Getty Images

Tijdens het afgelopen Herfst/Winter Fashion Week seizoen vonden talloze shows plaats waar de modellen van nu hun opwachting maakten. Dit was echter niet het geval voor Kendall Jenner, die tijdens de modeweken nergens te bekennen was. Hoewel het topmodel afgelopen maand terugkeerde op de catwalk tijdens een Versace-show, legt het 22-jarige model nu uit waarom ze de vorige modeweken afwezig was.

Zenuwinzinking

In een openhartig interview met LOVE Magazine vertelt Jenner dat ze te kampen had met hevige paniekaanvallen waardoor ze onmogelijk kon reizen en shows kon lopen. 'Afgelopen seizoen heb ik geen enkele show gelopen', vertelt de 22-jarige Kardashian telg. 'Ik was aan het werk in L.A. en ik dacht "Ik kan gewoon niet meer, ik word nog gek zo". Ik zat op het randje van een zenuwinzinking'. Om aan haar gezondheid te werken besloot het model dus om de modeweken in het najaar over te slaan.

Gezegend

Dit is niet de eerste keer dat het model zich zo openlijk heeft geuit over haar gezondheidstoestand. Eerder dit jaar deelde het model in een interview met Harper's Bazaar dat ze al langer last had van paniekaanvallen en hevige stress. Kim Kardashian ondersteunde haar halfzus in haar strijd tegen haar angsten middels het plaatsen van een Twitter-bericht nadat iemand haar egoïstisch en zielig noemde.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hoewel het dus niet al te goed gaat met Kendall geeft het model wel toe dat ze ontzettend blij is met haar familie. 'Ik voel me ontzettend gezegend en ik denk dat ik een heel bijzonder leven leid. Ik zou het absoluut niet willen veranderen maar soms zijn er dagen dat ik wens dat ik gewoon naar buiten zou kunnen lopen en dat niks hetzelfde is als nu'.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur