Waarom Angelina Jolie en Brad Pitt het nog steeds niet eens zijn

Bijna twee jaar na hun scheiding kunnen Angelina Jolie en Brad Pitt nog steeds niet met elkaar overweg.

angelina-jolie-brad-pitt-scheiding
Getty Images

Het is bijna twee jaar geleden dat Angelina Jolie en Brad Pitt bekendmaakten te gaan scheiden. Het Hollywood-koppel was twaalf jaar samen en twee jaar getrouwd. In de twee jaar dat zij uit elkaar zijn kwamen er veel details over de vechtscheiding naar buiten. Zo zou het overmatig drank - en wietgebruik van Pitt de reden zijn voor de scheiding en zou Jolie volledig voogdij over haar kinderen willen.

Brangelina

In 2016 maakten Brangelina bekend een punt achter hun relatie te zetten, nadat er een incident zou hebben plaatsgevonden in september. Het 'incident' zou hebben plaatsgevonden tijdens een vliegreis met een privéjet. Zelfs de Los Angeles Department of Child and Family Services en de FBI werden ingeschakeld. Kort na het voorval vroeg Jolie de scheiding aan. Wat er precies is gebeurd tijdens de reis is niet duidelijk. Het enige wat Jolie in de scheidingspapieren liet weten is dat 'de gezondheid van haar gezin' op het spel stond.

Voogdij

Tot op de dag van vandaag zijn Jolie en Pitt het niet eens over de voogdij over hun zes kinderen. Vorige maand deed het gerucht de ronde dat Jolie's topadvocaat Laura Wasser gestopt is met het behandelen van de vechtscheiding omdat Jolie 'onredelijk' zou zijn. De Amerikaanse website The Cut maakte de inhoud van een rechtsdocument bekend, waarin de rechter Angelina sommeert om de mobiele nummers van haar kinderen aan Brad bekend te maken, zodat hij zijn kinderen kan bereiken. Deze week schrijft een woordvoerder van Angelina in een statement dat Brad geen 'zinvolle alimentatie' heeft betaald in de twee jaar dat zij uit elkaar zijn. De acteur slaat terug en laat via zijn advocaat weten 'miljoenen' te hebben betaald. Volgens advocaat Spiegel is het naar de rechter stappen van Angelina 'een overduidelijke tactiek om de media te manipuleren en naar haar hand te zetten'.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur