Khloé Kardashian over borstvoeding geven: 'Het is privé'

Khloé Kardashian vindt het vervelend als mensen over borstvoeding beginnen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Deze week is het de Week van de Borstvoeding waarin (bekende) moeders door het delen van foto's het taboe op borstvoeding geven proberen te doorbreken. Ook Khloé Kardashian heeft zich onlangs uitgesproken over borstvoeding als moeder van baby True. De realityster zegt in een interview dat ze het vervelend vindt als mensen het onderwerp aansnijden.

Persoonlijk

Khloé zegt op haar eigen website en app dat ze het lastig vindt als mensen haar vragen stellen over het geven van borstvoeding. Ze is van mening dat het 'iets persoonlijks' is en dat het haar een slecht gevoel geeft wanneer er naar gevraagd wordt. Ze schrijft: 'Dit is een persoonlijke kwestie. Je weet nooit wat iemand doormaakt en hoe verschrikkelijk iemand zich daardoor kan voelen.' Vorige maand liet de Keeping Up With The Kardashians-ster weten te stoppen met borstvoeding, omdat haar lichaam te weinig melk produceerde. Het is niet het enige onderwerp waar mensen voorzichtig mee om moeten gaan, volgens Kardashian. De 34-jarige vindt het ook vervelend als mensen vragen of ze op natuurlijke wijze bevallen is. 'Mijn vagina - vroeger, nu en later - gaat niemand wat aan. Punt uit,' aldus Khloé.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur