Kate Middleton en prins William vieren vakantie met een staycation

Het koninklijke gezin verblijft in Norfolk.

The Duke & Duchess Of Cambridge Visit India & Bhutan - Day 4
Getty Images

Van een villa op het zonovergoten eiland Mustique naar een vakantieadres in eigen land. Prins William en Kate Middleton spenderen het tweede deel van hun vakantie in Norfolk. Volgens Hello! verblijft het koninklijke koppel met kinderen George, Charlotte en Louis in Anmer Hall, een landgoed dat koningin Elizabeth hen cadeau deed voor hun huwelijk.

Sereen

Prins William een royal fan gezien op RAF Marham Norfolk, een vliegbasis in Norfolk. In mei maakten royaltykenners bekend dat Kate en William vakantie in eigen land zouden vieren, en wel op Anmer Hall. Het landhuis is gelegen op Queen's Sandringham Estate - het landgoed waar de Britse koninklijke familie elk jaar Kerst viert en het huis waar George en Charlotte geboren werden voordat het gezin naar Kensington Palace verhuisde. Met 10 kamers, een zwembad, eigen tennisveld en gelegen in een no-fly-zone is het huis de perfecte plek om tot rust te komen. Het verblijf is volgens ingewijden een favoriet van Kate. Zo zouden de kinderen graag buiten spelen met hond Lupo en heeft het gezin ook kippen aan huis. Een bezoek aan gran-gran Elizabeth staat ook op de planning. Zoals elk jaar zullen zij hun oma opzoeken in Balmoral Castle in Schotland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton