Reese Witherspoon onthult haar body double en ze lijken enorm op elkaar

De gelijkenissen tussen de twee zijn eng groot.

reese-witherspoon-double
Getty Images

We weten inmiddels dat de Amerikaanse actrice Reese Witherspoon een dochter heeft die als twee druppels water op haar lijkt, maar zij blijkt niet de enige. Gisterenavond onthulde Witherspoon haar body double op haar Instagram-account, en de gelijkenis is eng groot.

Identiek

De Big Little Lies-actrice stelt in het bericht voor het eerst haar collega aan haar fans voor. 'Oké jongens, ik wil jullie voorstellen aan iemand met wie ik al jaren samenwerk', schrijft de actrice. 'Dit is Marilee en zij is mijn double. Lijken we niet op elkaar?!' Marilee Lesley heeft de afgelopen jaren met Witherspoon samengewerkt aan vijf films waaronder Water for Elephants en Just Like Heaven, en werkt nu mee aan de serie Big Little Lies voor Witherspoons personage Madeline Mackenzie. De eerste keer dat het paar samenwerkte was voor de film Legally Blonde 2 in 2003.

Dochter

De actrice en haar double zijn niet de enige die op elkaar lijken. Zo lijkt ook de dochter van Witherspoon, de achttienjarige Ava Elizabeth, als twee druppels water op haar moeder. De drie vrouwen hebben natuurlijk hun blonde lokken met elkaar gemeen, maar ook hun gezichtsbouw en uitstraling is bijna identiek.

Legally Blonde

Lesley zal ook te zien zijn als double in Witherspoons nieuwe film Legally Blonde 3, die binnenkort zal worden opgenomen. Eerder deze week vertelde de actrice aan Entertainment Weekly dat ze er ontzettend veel zin in heeft: 'We hebben gepraat over nieuwe plot-ideeën, nieuwe personages en terugkerende personages. Ik was alleen al super enthousiast door de meeting, dit wordt zeker weten fantastisch.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur