Nev Schulman en zijn vrouw Laura Perlongo zijn in verwachting van hun tweede kind

De MTV-presentator maakte het nieuws bekend door middel van een vermakelijke Instagram-post.

Fashion, Beauty, Vehicle, Street fashion, Snapshot, Dress, Footwear, Leg, Photography, Smile,
Getty Images

Baby-nieuws voor MTV-presentator Nev Schulman! De Catfish-presentator en zijn vrouw Laura Perlongo zijn in verwachting van hun tweede kind. De 33-jarige presentator en zijn vrouw maakte het nieuws bekend via hun Instagram-accouns op een bijzonder grappige manier.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Baby brother

'WE GOT A BUN IN THE OVEN!' zo luidde het bericht op het social media kanaal van Schulman wat refereert naar het Engels gezegde dat iemand in verwachting is. Op de afbeelding is Nev samen met Laura en hun tweejarig dochtertje Cleo te zien voor een oven met een heus broodje erin. Laura Perlongo deelde het bericht gelijktijdig op haar Instagram-account met tevens een hilarische en ongemakkelijke foto van het stel met hun dochter die bijna in huilen uitbarst. 'Cleo krijgt een broertje! En het wordt geweldig!', zo stelt het bericht. Het koppel verwacht het nieuwe kindje in januari. Hun eerste dochter werd geboren in oktober 2016, waarna het koppel acht maanden later het ja-woord aan elkaar gaf tijdens een Hamptons wedding.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Catfish

Schulman en Perlongo's baby-nieuws komt een maand nadat de MTV host beschuldigd werd van seksueel misbruik tijdens het opnemen van zijn show. MTV legde de opnames toen tijdelijk stil totdat een onafhankelijk onderzoek volbracht zou zijn. Nu laat de productieorganisatie weten de shows voort te zetten doordat het onderzoek stelt dat de beschuldigingen ongeloofwaardig en ongegrond waren. Nev heeft de beschuldigingen altijd ontkend. De show zal voortaan worden gemaakt zonder Nev's vriend en co-host Max Joseph, die na zeven jaar stopt met de serie en zich richt op zijn werkzaamheden als documentairemaker. Naast Catfish richt Nev zich samen met Laura op een mini-serie 'We need to talk' waar de gelijkheid en rolverdeling tussen man en vrouw in het gezin wordt besproken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur