Diane Kruger toont voor het eerst haar zwangere buik

De Duitse actrice werd gezien met haar zwangerschapsbuik in New York, ook al heeft ze het nieuws zelf nog niet bevestigd.

Eind mei meldde US Weekly dat actrice Diane Kruger zwanger is van haar eerste kindje met haar vriend Norman Reedus. Afgelopen dinsdag werd Kruger voor het eerst gezien met haar groeiende baby bump op de straten van New York. Ze probeerde een taxi aan te houden, gekleed in een denim zwangerschapsbroek, gebloemde blouse en de witte Chloé Rylee cut-out laarzen, met als gevolg dat haar zwangerschapsbuik werd ontbloot.

Zwanger

Hoewel het duidelijk mag zijn dat de 42-jarige Diane in verwachting is, heeft ze het blijde nieuws nog niet persoonlijk bevestigd. Volgens bronnen werden Diane en haar vriend voor het eerst samen gespot in maart van 2017. Kruger was daarvoor tien jaar samen met acteur Joshua Jackson, maar het stel ging in 2016 uit elkaar.

Diane Kruger samen met vriend Norman Reedus.
Getty Images

Begin dit jaar betrad de Duitse actrice voor het eerst de rode loper met de Amerikaanse Reedus, bekend van zijn rol uit The Walking Dead, tijdens de Golden Globes. Het is het eerste kindje voor Diane. Reedus (49) heeft al een achttienjarige zoon uit een vorige relatie met Deens supermodel Helena Christensen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur