Meghan Markle schreef ooit een blog over Kate Middleton

In haar voormalige blog The Tig schreef Meghan Markle over haar prinsessendroom.

People, Fashion, Event, Street fashion, Performance, Eyewear, Dress, Crowd, Style, Fashion design,
Getty Images

Voordat Meghan Markle eerder dit jaar de Hertogin van Sussex werd tijdens haar Royal Wedding met prins Harry, droomde de voormalige actrice vroeger zoals elk meisjes stiekem van een prinsessenbestaan. In Meghan's voormalige blog The Tig sprak ze erover, waar ze ook het prinsessenbestaan van haar huidige schoonzus Kate Middleton aanhaalt.

Prinsessendroom

In een post op haar blog uit 2014, die Meghan uit de lucht haalde zeven maanden voordat de Royal engagement bekend werd, spreekt Meghan over haar vroegere prinsessendroom, zich totaal onbewust van het feit dat ze vier jaar later zelf deel van de koninklijke familie zou uitmaken. 'Kleine meisjes dromen ervan om prinses te worden. Ik was bijvoorbeeld helemaal weg van She-Ra, prinses van de kracht', schreef ze als inleiding bij een kort interview dat ze in 2014 had met de Libische prinses Alia Al-Senussi, zo stelt People Magazine. Niet alleen onthulde Meghan haar favoriete fictionele prinses, ook refereerde ze in haar bericht naar Kate Middleton en haar Royal Wedding met Prins William. 'Ook volwassen vrouwen lijken deze kindertijd-fantasie te behouden. Kijk maar eens naar de pracht en praal rondom het koninklijk huwelijk en de eindeloze gesprekken over Prinses Kate.' Nu is de voormalige actrice de schoonzus van Kate, en lijken ze het ontzettend goed met elkaar te kunnen vinden. Zo zagen we ze onlangs nog samen genieten van een tennismatch tijdens Wimbledon, en helpt Kate Meghan naar verluidt op weg om haar weg te vinden in het koninklijke bestaan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton