Ariana Grande zingt de sterren van de hemel in deze Carpool karaoke sessie met James Corden

De zangeres doet een perfecte impressie van Céline Dion.

Head restraint, Luxury vehicle, Car seat, Vehicle, Car, Family car, Driving, Seat belt, Auto part, Personal luxury car,
The Late Late ShowYouTube

Ariana Grande, een van de meest populaire popsterren van het moment, rijdt mee met komiek James Corden in een nieuwe aflevering van zijn Carpool Karaoke sessies. Tijdens het ritje door L.A hoor je meerdere malen de dijk van een stem die de 25-jarige zangeres heeft, terwijl ze duetten zingt met Corden van haar nieuwste hits. In deze wederom vermakelijke Carpool sessie wordt Ariana naar Starbucks gedragen door Corden waar een komisch moment van zelfspot te zien is.

Grande vertelt tijdens de rit over haar grote muziekhelden als Beyoncé, Céline Dion en Christina Aguilera, en maakt ze een verbluffende impressie van Dion. Op het Instagram-account van de zangeres zien we dat tijdens de televisie-uitzending van The Late Late Show Grande samen met Corden een duet zingt van My Heart Will Go On. Daarna volgt een heuse Titanic-imitatie met in plaats van Céline's muziek een nummer van Grande zelf.

Ook komen we erachter dat Jaws haar favoriete film was als twee-jarige en eindigt het koppel de autorit met een euforische sing-a-long van de Broadway-musical klassieker Little shop of Horrors "My Dream". Bekijk hier de video.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur