Cara Delevingne's nieuwe liefde is deze bekende tv-ster

De twee werden al vaker samen gezien, maar de nieuwste foto's lijken het bewijs te zijn van een romance.

cara-delevigne-nieuwe-liefde
Getty Images

Er lijkt een nieuw celebritykoppel te zijn geboren. Model Cara Delevingne is de laatste tijd vaak in het bijzijn gezien ven actrice Ashley Benson, onder meer bekend van de populaire serie Pretty Little Liars. De twee zijn afgelopen week zelfs in omhelzing gesignaleerd bij Heathrow Airport in Londen, waarmee ze lijken te bevestigen dat ze een koppel vormen.

Nieuw koppel

Er gingen al langere tijd verhalen rond dat de 26-jarige Delevingne en de 28-jarige Benson een stel zijn. Hoewel dit de eerste keer is dat de twee zo intiem samen zijn gezien, spendeerden ze al tijd samen sinds begin mei dit jaar. Zo werden Cara en Ashley samen gezien tijdens een concert van Lauryn Hill in New York. In de maanden die volgden, zagen we het stel handen vasthouden na een avond uit bij een bowlingbaan in New York en werden de twee meerdere keren in Los Angeles gezien, bijvoorbeeld tijdens het verjaardagsfeest van Cara in het Sofitel hotel. 'Cara en Ashley hadden het erg naar hun zin samen. Ze zaten dicht op elkaar bij een tafel dichtbij de dansvloer. Als ze niet zaten, waren ze wel intiem aan het dansen met elkaar,' vertelde een bron tegen Entertainment Tonight over die avond. Het kersverse stel heeft hun romance nog niet bevestigd, ook al maakt Cara af en toe een verschijning met Ashley op Instagram.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur