Meghan Markle's trouwjurk bekijk je binnenkort van dichtbij

De Givenchy jurk zal te zien zijn in Windsor Castle.

Prince Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle
Getty Images

Goed nieuws voor royal fans. Binnenkort kun je de bruidsjurk waarin Meghan Markle het ja-woord gaf aan haar prins Harry tijdens de Royal Wedding van dichtbij bewonderen. Kensington Palace heeft zojuist bekend gemaakt dat Meghan's bruidsjurk vanaf 26 oktober in een expositie in Windsor Castle te zien zal zijn.

Details van de bruidsjurk

De Givenchy-bruidsjurk en bijbehorende sluier van de hand van ontwerper Clare Waight Keller is straks te bewonderen in de expositie genaamd A Royal Wedding: The Duke and Duchess of Sussex. En ondanks dat de jurk uitgebreid in de media te bewonderen was op de dag van de bruiloft, zullen bezoekers toch nog mooie details ontdekken die alleen met het blote oog goed zichtbaar zijn: zo bevatte Meghans sluier borduursels van maar liefst 53 bloemen als symbool van hetzelfde aantal landen van het Britse Gemenebest. Ook fans van prins Harry komen aan hun trekken: het uniform van de prins van Savile Row kleermakers Dege & Skinner zal ook geëxposeerd worden. Een ander hoogtepunt van de expositie wordt Queen Mary's diamanten bandeau tiara, die Meghan leende van koningin Elizabeth en voor het te bewonderen zal zijn voor het grote publiek.

Givenchy bruid

Op 19 mei 2018 stapte voormalig Suits-actrice Meghan Markle in het huwelijksbootje met prins Harry. Voor de bruiloft droeg Markle een lange witte Givenchy jurk, van de hand van de Britse ontwerpster Clare Waight Keller. In Windsor Castle gaf het koppel elkaar het ja-woord gaf in St. George's Chapel. Met dit nieuwe evenement in zicht wordt het koninklijke fort nog meer in de belangstelling gezet. Eerder werd bekend dat Windsor Castle de best bezochte attractie is in Groot-Brittannië. In het najaar zullen prinses Eugenie en haar vriend Jack Brooksbank op dezelfde locatie hun bruiloft vieren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur