Zijn Kim Kardashian en Kanye West al klaar voor baby nummer vier?

Volgens bronnen kan er al snel een vierde Kardashian-West baby komen.

vierde-baby-kim-kardashian-kanye-west
Getty Images

Hoewel Chicago West, het derde kind van Kim Kardashian en Kanye West, begin dit jaar werd geboren, gaan er al verhalen de ronde dat baby nummer vier onderweg is. Zo zou er nog een embryo over zijn van het vorige incubatieproces met de draagmoeder van het stel, weet Us Weekly. Het zou om een jongetje gaan.

Advertentie - Lees hieronder verder

Vierde baby

Acht maanden geleden kwam de kleine Chicago ter wereld, het jonge zusje van de 2-jarige Saint en 5-jarige North. Us Weekly meldt dat de 'overgebleven' embryo 'binnenkort' geïmplanteerd wordt bij een draagmoeder. Kardashian gaf na de geboorte van Saint aan dat het niet langer mogelijk was om zelf een kind te dragen, gezien haar eerdere moeilijke zwangerschappen en de complicaties die daarbij kwamen kijken. Dat schreef ze toentertijd op haar eigen website.

View this post on Instagram

Welcome to the good life...

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

De vierde baby van Kim Kardashian en Kanye West wordt waarschijnlijk het laatste kind voor het stel. Kim zei afgelopen maart in een interview met de Amerikaanse Elle dat ze een gezin met vier kinderen meer dan genoeg vindt. 'Ik denk niet dat ik meer aankan, omdat ik er niet genoeg tijd voor heb. En ik denk dat het belangrijk is in iedere relatie dat de moeder net zoveel aandacht geeft aan haar man als aan haar kinderen,' aldus de Kardashian-telg.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws