Selena Gomez spreekt zich uit over vertekend beeld van haar leven op Instagram

Ze verzekert haar fans dat haar leven lang niet zo leuk en mooi is als het eruit ziet.

Selena Gomez over social media
Getty Images

Het leven van een beroemdheid lijkt op Instagram over rozen te gaan, maar daar brengt Selena Gomez nu verandering in. Op het social media platform onthult de zangeres dat haar leven écht niet alleen maar uit hoogtepunten bestaat, zoals haar profiel doet vermoeden.

Vertekend beeld

'Ik zit hier al een tijdje mee in mijn hoofd en wil het graag met jullie delen', begint Selena haar bericht. 'Deze Instagram-pagina is een overzicht van de hoogtepunten uit mijn leven, en een aantal dieptepunten. Ik plaats wat ik met jullie wil delen.' En dat geeft volgens Selena weleens een vertekend beeld van haar échte leven. 'Ik hoor mensen soms zeggen dat ze het leven van iemand anders zouden willen leiden, gebaseerd op een paar foto's. Maar die foto's plaats ik alleen van leuke en mooie momenten, en dat doen we allemaal. Geloof me, mijn leven is echt niet altijd zo mooi en rooskleurig als het eruit ziet op Instagram. We volgen allemaal ons eigen pad', aldus de zangeres. Selena, die met haar 140 miljoen volgers het allergrootste is op Instagram, kreeg meer dan vier miljoen likes op de foto.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur