Lena Dunham speelt in nieuwe Quentin Tarantino-film

De Girls-actrice zal opnieuw te zien zijn op het witte doek.

Clothing, Fashion model, Fashion, Dress, Shoulder, Haute couture, Hairstyle, Carpet, Flooring, Long hair,
Getty Images

Lena Dunham zal in een nieuwe film spelen van bekende regisseur Quentin Tarantino. Na de populaire serie Girls is de actrice nu terug op het witte doek in Tarantino's nieuwe film Once Upon a Time in Hollywood, haar eerste grote filmrol.

Sterrencast

Dunham is niet de enige ster die te zien zal zijn in het verhaal. Ook Maya Hawke, de dochter van actrice Uma Thurman en Ethan Hawke, speelt een rol in de film. Daarnaast zullen Tarantino's favorieten Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Al Pacino te zien zijn in het verhaal. Daarmee is de sterrencast nog niet compleet. Al eerder werd bekend gemaakt dat ook Margot Robbie, Dakota Fanning, Damian Lewis en Emile Hirsch een rol in de film zullen vertolken. Once Upon a Time in Hollywood vertelt het verhaal van de waargebeurde moordpartij die gepleegd werd in 1969 in Los Angeles door de Manson Family op actrice Sharon Tate en vier anderen aanwezigen in haar huis. Bekend is dat Leonardo DiCaprio een onsuccesvolle acteur speelt waardoor hij en zijn stuntman, gespeeld door Brad Pitt, moeilijk aan de bak komen. Al Pacino speelt de agent van DiCaprio en Margot Robbie zal de rol van Sharon Tate vertolken. Volgens Variety zal Dunham de rol van het personage Gypsy vertolken. Hawke speelt een fictioneel personage genaamd Flower Child. Tarantino liet weten dat de film lijkt op de stijl en het plot van zijn meesterwerk Pulp Fiction, waarin Hawke's moeder Uma Thurman de hoofdrol speelde. Naar verluidt zal de film uitkomen op 9 augustus, precies vijftig jaar na de moord op Tate en vier anderen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur