Angelina Jolie en Brad Pitt zijn het eens over voogdijschap

Na een heftige scheidsingsprocedure van bijna twee jaar zijn de twee het eindelijk eens geworden met elkaar.

angelina-jolie-brad-pitt-eens-voogdijschap
Getty Images

In 2016 maakten Angelina Jolie en Brad Pitt bekend uit elkaar te gaan. Na een huwelijk van twee jaar, en een relatie van totaal twaalf jaar, vroeg het Hollywood-koppel een scheiding aan. Sindsdien is er een hoop gebeurd, waaronder een strijd om de voogdij van hun zes kinderen, en zijn er talloze details over de scheiding van Jolie en Pitt naar buiten gebracht in de media. Het einde lijkt echter in zicht, want volgens bronnen zijn de twee het eens geworden over de voorwaarden van het voogdijschap.

Voogdij

Begin deze maand maakte Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ bekend dat Angelina en Brad nog in een hevige strijd om het voogdijschap waren verwikkeld. Zo zou Jolie's topadvocaat Laura Wasser gestopt zijn met het behandelen van de scheiding omdat Jolie 'onredelijk' zou zijn. Ook zouden beide partijen verschillende ideeën hebben over de al dan niet betaalde alimentatie. Nu meldt de Daily Mail dat Jolie heeft aangegeven de scheiding op een vriendelijke manier af te willen sluiten. Gisteren werd door dit medium bekend gemaakt dat het ex-koppel een tijdelijke oplossing heeft gevonden voor de gedeelde voogdij. Volgens The Blast zijn Jolie en Pitt het eens geworden om na die tijdelijke oplossing verder te onderhandelen.

Vechtscheiding

Daarmee lijkt eindelijk een einde te komen aan de bijna twee jaar durende scheiding van het Hollywood-koppel. Het begon allemaal met Jolie die de voogdij van hun kinderen opeiste, omdat Pitt niet in staat zou zijn om voor hun kroost te zorgen. Zo zou het overmatig drank - en wietgebruik van Pitt de reden zijn voor de scheiding en wilde Jolie daarom de volledige voogdij over haar zes kinderen willen: Maddox (17). Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) en tweeling Vivienne en Knox (10).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur