Gigi Hadid viert het Offerfeest met Zayn Malik en zijn familie

Gigi Hadid, Zayn Malik, moeder en zus Malik zijn samen voor het Grote Feest.

gigi-hadid-zayn-malik-offerfeest
Getty Images

Hoewel het de laatste paar maanden het niet duidelijk was of model Gigi Hadid en zanger Zayn Malik weer samen zijn (na hun break-up van begin dit jaar) lijkt het er nu op dat de twee elkaar weer gevonden hebben. Gigi viert samen met Zayn en zijn Islamitische familie, het Offerfeest. Het zusje van Zayn, Waliyha Malik, deelde een aantal foto's van de festiviteiten op haar Instragramaccount. Daarop is ook Gigi te zien in een oranje jurk van het Pakistaanse modelabel Janan.

Offerfeest

Als onderschrift bij de Instagrampost lezen we 'Eid Mubarak', een traditionele islamitische groet, die wordt gebruikt ter gelegenheid van het Offerfeest. Op de foto's zien we niet alleen Zayn en Gigi, wiens vader Mohamed Hadid ook islamitisch is, maar ook Zayns moeder Trisha Malik en zijn zusje Waliyha Malik. Het Offerfeest, dat ook wel Eid al-Adha of het Grote Feest wordt genoemd, is het belangrijkste feest naast het Suikerfeest. Het wordt gevierd ter nagedachtenis aan de profeet Ibrahim, die bereid was zijn zoon te offeren in opdracht van Allah.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid