Ga met een van de Gazelle x Rijksmuseum fietsen naar huis tijdens de Vogue Flower Market

Op de Vogue Flower Market maak je kans op 1 van de 4 Gazelle fietsen, plus maak je een polaroid in de Gazelle-photowall #gazellexvogue

gazelle-rijksmuseum-vogue-flower-market
Gazelle

Op zondag 2 september is het zover: de allereerste Vogue Flower Market in de prachtige tuinen van het Rijksmuseum in Amsterdam. Tijdens deze dag ben je niet alleen omgeven door prachtige bloembedden, ook kun je onder andere genieten van taart, schepijs en heerlijke geuren. Naast een pop-up Vogue café, een Chloé-fotohokje en een Marc Jacobs-ijssalon, kun je ook terecht bij de photobooth van Gazelle, die in samenwerking met het Rijksmuseum twee exclusieve Art Edition-fietsen heeft ontworpen. In heel Amsterdam rijden Vogue-modellen rond op de kunstzinnige fietsen met werken van Johannes Vermeer en Rembrandt van Rijn. Op de Vogue Flower Market is er een heuse Gazelle-bloemenwand, waar je op de foto kunt, en daarnaast maak je kans om één van de limited edition fietsen t.w.v. 729 euro te winnen.

Vogue Nederland, september 2018

Exclusieve 'grootmeesterfietsen'

Beide fietsen van Gazelle zijn geïnspireerd op twee bijzondere werken van de Nederlandse grootmeesters Rembrandt van Rijn en Johannes Vermeer. Zo staat op de ene fiets Het Melkmeisje van Vermeer afgebeeld en is de andere fiets afgeleid van Marten & Oopjen van Rembrandt. De details van de kunstwerken zijn zowel te zien op het spatbord als op het frame. 'Internationaal staan we bekend om onze fietsen én kunstschilders,' zegt een woordvoerder van Gazelle. 'Nu we meesterwerken van Johannes Vermeer en Rembrandt van Rijn in de styling van onze lifestylefietsen opnemen, slaan we een brug tussen beide werelden.' Tijdens de Vogue Flower Market maak je kans op één van de limited edition fietsen t.w.v. 729 euro. We verloten er in totaal vier!

Gazelle

Kom naar de Vogue Flower Market op aanstaande zondag 2 september. En vergeet vooral niet: het septembernummer van Vogue Nederland, dat nu in de winkels ligt, is je toegangsbewijs voor de Vogue Flower Market!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur