Meghan Markle en prins Harry's eerste Royal Tour: wat we kunnen verwachten

De hertog en hertogin van Sussex zullen hun eerste officiële royal tour maken.

Clothing, Trench coat, Fashion, Street fashion, Coat, Outerwear, White-collar worker, Suit, Footwear, Overcoat,
Getty Images

Het is ondertussen al weer vier maanden geleden dat Meghan Markle en prins Harry elkaar het ja-woord gaven in Windsor Castle. Het koninklijke koppel heeft sinds het huwelijk al verschillende officiële publieke optredens gemaakt. Meghan en Harry zullen binnenkort ook hun eerste Royal Tour maken, te beginnen in Australië.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Oceanië

Meghan en Harry zullen vier landen bezoeken. De bestemmingen bevinden zich in Oceanië, namelijk Australië, Fiji, het Koninkrijk Tonga en Nieuw Zeeland. In een persbericht laat Kensington Palace weten wat de hertog en hertogin tijdens hun tour zullen doen.'Hare Koninklijke hoogheden zijn uitgenodigd door de overheden van de verschillende landen in de Commonwealth van Australië en Nieuw-Zeeland om hen te bezoeken. De hertog en hertogin zullen Fiji en Tonga bezoeken op het verzoek van het Commonwealth Ministerie en Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het programma van het bezoek zal zich focussen op jonge leiderschap, inspanningen op het gebied van milieu en natuurbehoud - waaronder verschillende nieuwe Commonwealth projecten van de koningin - en het herstel en revalidatie van militairen via de Invictus Games te Sydney 2018.'

Royal Tour

De royal tour start op 16 oktober en duren tot het einde van de maand. Op 31 oktober zal het koppel weer naar Londen vliegen. Harry en Meghan zullen allereerst de stad Sydney in Australië bezoeken, waar ze volgens ingewijden logeren in een luxueuze villa. Ook woont het koppel de Invictus Games in Sydney bij, een internationaal paralympisch multisportevenement voor militairen en veteranen. Vervolgens zal het koppel steden als Dubbo en Melbourne bezoeken. In de laatse week zullen zij Fiji en Tonga bezoeken en zal de tour worden afgesloten met een vierdaags bezoek aan onder meer stedens als Wellington en Auckland, in Nieuw-Zeeland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle